جلسه All Hands چیست؟
در فرهنگ لغت کمبریج جلسات all hands به جلساتی اطلاق می شود که تمام افرادی که برای یک شرکت یا سازمان کار میکنند در آن حضور داشته باشند. در چنین جلساتی همه کارمندان، رهبران و سهامداران گرد هم می آیند تا در مورد مهمترین موضوعات شرکت بحث کنند.
این نام از عبارت all hands on deck گرفته شده است. سیگنالی که از همه خدمه کشتی میخواهد روی عرشه بروند.
سایمون سینک در کتاب «با چرا شروع کنید» ادعا می کند که: در بهترین حالت ۳۷ درصد از کارمندان از چرایی سازمان و محصولات باخبر هستند. به بیان ساده تر یعنی در یک تیم فوتبال ۱۱ نفره، تنها ۴ بازیکن می دانند که کدام یک دروازه تیم خودشان هست.
پس بهترین راه برای یک دست کردن تیم های کاری و مشخص کردن اهداف و مسیر راه برای تمام اعضا، برگزاری جلسات all hands است. چرا که در چنین جلساتی:
- اتفاقات مهم یک ماه، سه ماه یا فصل گذشته به اشتراک گذاشته می شود.
- همسویی حول اهداف و استراتژی های سازمان اتفاق می افتد.
- جشنی بابت رسیدن به اهداف سازمان گرفته شده و از افراد تأثیر گذار در این راه تقدیر می شود.
- همه افراد فرصت پرسیدن سوالات خود را دارند.
در همین راستا اولین جلسه از سری جلسات All Hands سامیان سافت با هدف ارتباط مستقیم بین مدیران سازمان با همکاران در آذر ماه سال ۱۴۰۰ برگزار شد.
در این جلسه مدیران همه واحدها از اهداف سالانه سازمان و اهداف محقق شده گفتند و چالشهای پیش روی تیم رو برای رسیدن به بقیه تارگتها عنوان کردند. سپس همکاران جدید خودشان را به دیگر اعضا معرفی کردند تا سازمان با آنها، توانایی ها و مسئولیتشان بیشتر آشنا شود.
در پایان هم جشن کوچکی برگزار شد و همه به مناسبت محقق شدن یکی از اهداف بزرگ سامیان کامشان شیرین شد.